Skip to main content
Pokličite nas : +386 (0)5 757-05-10  Elektronska pošta :  slavec.mf@siol.net 

Zgodovina

Osnutki podjetja segajo v leto 1987, ko je s podjetništvom začel oče Ivan Slavec, ki se je v začetku ukvarjal s kovaštvom, kasneje pa kot obrtnik z orodjarstvom. Pri njem sta začela svojo poklicno pot tudi oba sinova kot samostojna podjetnika. 

Leto 1993 je prineslo podjetju preoblikovanje iz obrti v družbo z omejeno odgovornostjo in tako je nastalo družinsko podjetje SLAVEC MF d.o.o.
Podjetje je v letu 1999 razširilo svoj proizvodni program in usmerilo svojo dejavnost k izdelavi orodij, strojev in priprav. 
Največji vzpon je podjetje doseglo v letih od 1999 dalje, ko je podjetje intenzivno pričelo investirati v nove stroje in sodobno opremo in tehnologijo. Podjetje je z novimi vlaganji postalo bolj konkurenčno na vse bolj zahtevnem trgu. Kasneje smo se usmerili še v proizvodnjo manjših varjenih kovinskih konstrukcij.

Zgodovina

Investicije v izgradnjo nove poslovne hale, ki je bila namenjena predvsem varilski dejavnosti, so bile izvedene v letu 2005 . Velika pridobitev je bil tudi nakup robota Motoman UP20 in postavitev robotske celice za varjenje. Zadnja investicija je bila v letu 2017 in sicer nakup laser stroja in stroja za zvijanje pločevine. Danes v podjetju 18 stalno zaposlenih ustvari kar 2 mio EUR letnega prometa

Motoman

.
 

The website encountered an unexpected error. Please try again later.